UNESCO Werelderfgoed

Onlangs werden de Koloniën van Weldadigheid uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Eén op de zestien Nederlanders heeft voorouders in de Koloniën van Weldadigheid. Grote kans dus dat hier ook uw roots liggen!

Zie, Beleef en Verwonder. Ontdek de Koloniën.

Dank aan hulpverleners en campinggasten

Graag willen wij alle professionele hulpverleners en vrijwilligers bedanken die zich dinsdag hebben ingezet  voor de bestrijding van de natuurbrand die ook onze camping bedreigde. Het vuur naderde de camping tot op ongeveer dertig meter. Daar werd het een halt toegeroepen.

Ook willen we onze campinggasten bedanken voor de voorbeeldige wijze waarop zij tijdens de ontruiming het terrein verlieten. Super om te zien dat we ook wat dat betreft ‘één grote familie’ zijn!

Klaas en Annemieke Bruursema
Bert Bruursema

Spanning troef

Afgelopen dinsdag vond het jaarlijkse Klaverjasfestijn van camping De Hertenweide en camping Zonnekamp plaats. De recreatiezaal van Zonnekamp was zoals altijd goed gevuld. De 72 deelnemers van vijf camping-teams zorgden voor een spannend en zeer sportief verloop van de dag. Camping De Hertenweide bleek een gevaarlijke runner-up. Na een vijfde plaats vorig jaar, werd nu beslag gelegd op de tweede prijs. Klaas Bruursema van dat team, zat met een p[ersoonlijk vierde plaats ook dichtbij het podium. Camping ’t Landschap uit Wateren pakte voor het tweede opeenvolgende jaar, de eerste prijs.

De organisatie was in handen van Jan Henk en Miranda Bruursema. Zij kunnen, net als de deelnemers, terugzien op een geslaagd evenement waarbij men zeer gastvrij werd ontvangen door Cornelis en Janny Reinbergen van camping Zonnekamp.

 

 

 

Copyright: Camping De Hertenweide ©